Företagsprofil

Gammadata Instrument levererar state-of-the-art utrustning till läkemedelsindustrin, kärnkraftsindustrin och den kemiska industrin för att användas i forskning eller processtyrning. Vi levererar även utrustning till statliga myndigheter för användning inom områdena livsmedel, apotek och tullövervakning.

Gammadata Instrument kan garantera den högsta nivån av stöd i alla kundkontakter och vi förstår att det behövs en nära relation med våra kunder. Gammadata Instrument är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.

Gammadata Instrument-gruppen har en personalstyrka på ca 30 medarbetare och har en högt kvalificerad service- och supportorganisation med en avancerad mekanisk verkstad. Vårt service- och supportteam utför installationer och service på alla produkter som vi säljer. Lokal service och support är viktigt för oss och utförs i vår verkstad i Uppsala eller på plats hos våra kunder. Vi har även ett dotterbolag i Finland samt säljkontor i Norge.
Med en kontinuerlig produktutbildning kan vi garantera en hög standard på vår service och är i vissa delar unika i Skandinavien, till exempel på vår service av Germaniumdetektorer.

Vårt team arbetar i nära samarbete med vår forsknings-och utvecklingsavdelning, vilket ger oss möjlighet att erbjuda kundanpassade lösningar och system för krävande applikationer.