News » Kampanjpris aug-sept - Frederiksen Scientific

Kampanjpris aug-sept - Frederiksen Scientific

2017-07-27

Gammadata Education är nu exklusiv återförsäljare för Frederiksen Scientific. Under aug - sept 2017 erbjuder vi därför kampanjpriser på utvalda artiklar i Frederiksen Scientifics Fysiksortiment.

FREDERIKSEN SCIENTIFIC - KAMPANJPRISER AUG - SEPT 2017
Du hittar ett urval artiklar för fysikexperiment till kampanjpris i vår höstbroschyr. Priser och broschyr ligger på vår webshop. Kontakta oss om du vill ha broschyren skickad till dig i pappersformat.

Gammadata Education är nu exklusiv återförsäljare av Frederisen Scientifics hela sortiment. Vi ser Frederiksens fysikinstrument som ett av världens absolut bästa sortiment för fysikundervisning på gymnasiet.

Frederiksen Scientific är ett danskt företag med omfattande egen tillverkning. Det började 1954 med en man, Sören Frederiksen en passionerad fysiklärare med kunskap om vilken utrustning och kvalitet som behövdes för att undervisa fysik. I sann entreprenörsanda växte det lilla hemmaföretaget till ett internationellt företag. 
Idag bygger Frederiksen Scientific vidare i den anda som funnits från starten och når sin framgång i stor utsträckning genom att lyssna till vad lärare efterfrågar för att hos sina elever skapa intresse, kunskap ock kreativitet.

Frederiksens instrument har under många år även sålts till svenska skolor. En del lärare känner igen de danska kvalitetsprodukterna under namnet Impo som övertogs av Frederiksens och införlivades i Frederiksens tillverkning.

Gammadata Education har ett nära samarbete med Frederiksen Scientific och kan leverera i stort sett hela sortimentet inom tre dagar från centrallager i Danmark. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Frederiksen Scientific instrument i samarbetet med svenska fysiklärare.